Vergelijk verhuizers

Verhuisverzekering

Is het regelen van een verhuisverzekering nodig? We zullen alles uitleggen omtrent de term verhuisverzekering. Aangezien er bij een verhuizing al aan heel veel gedacht moet worden, willen we dit zo gemakkelijk mogelijk maken. Zo zal de adreswijziging moeten worden doorgegeven, een verhuisbedrijf worden gekozen en alle stress die hierbij komt kijken.

Door een verzekering af te sluiten kan er al een hoop stress worden weg genomen. Er is altijd de mogelijkheid dat er spullen kapot gaan en met een verzekering hoeft u zich hier al vast niet druk om te maken. We helpen u graag met het afsluiten van de juiste verzekering

Een verhuisverzekering regelen nodig?

Het is belangrijk om vooraf te controleren wat er verzekerd gaat zijn tijdens de verhuizing. Zo kan er nog een aanvullende verzekering worden afgesloten indien dit nodig is. Hierbij zal de inboedel leidend zijn. Op het moment dat de inboedel weinig waarde heeft en er geen kostbaarheden zijn, hoeft u zich niet heel druk te maken.

Maar mogelijk dat er een aantal duren objecten aanwezig zijn. Dan kan het een groot risico zijn om geen verzekering af te sluiten. Natuurlijk is de kans alsnog groot dat de verhuizing zonder problemen gaat verlopen. Alleen alles gaat om het afdekken van de risico’s. Bij het zelf afsluiten van een verhuisverzekering, bij eventueel een verhuisbedrijf, is het belangrijk om op de voorwaarden te letten. Deze kunnen bij elk bedrijf verschillen, vandaar des te belangrijker.

Bij het zelf uitvoeren van de verhuizing is het niet mogelijk om een verhuizer voor de schade te laten opdraaien. Zo zal er aanspraak moeten worden gemaakt op de eigen inboedelverzekering. Dit kan vooral bij schade die ontstaat door invloeden van buitenaf.

Soorten verzekeringenVerhuisverzekering goed voorbereiden

Er zijn een drietal soorten verhuisverzekeringen. Dit zijn geen vaste termen, maar geven aan in hoeverre iets is verzekerd. Om exact te weten hoe de dekking zit, raden we altijd aan om polis voorwaarden hierop na te lezen. De volgende drie opties worden aangeboden.

  1. Standaard verhuisverzekering
  2. All-In verzekering
  3. Inboedelverzekering

Allereerst raden we aan om bij de huidige inboedelverzekering te kijken. Wat is er precies gedekt. In sommige gevallen is het dan niet eens nodig om een specifieke verhuisverzekering af te sluiten. Is de inboedelverzekering niet toereikend, dan kan er gekeken worden naar de andere twee opties.

Garantie vanĀ Erkende Verhuizers

Op het moment dat er wordt gekozen voor een Erkende Verhuizer zitten hier veel voordelen aan. Hiervan is de verhuisverzekering ook onderdeel. Zo is elke verhuizing verzekerd tot en met een waarde van 100.000 euro. Deze garantie is een belangrijk speerpunt en geeft extra zekerheid.

Er zijn natuurlijk meer redenen om voor een Erkende Verhuizer te zoeken. We hebben al meer informatie over Erkende Verhuizers gegeven, lees meer op de volgende pagina. Maar ook bij een ander verhuisbedrijf kan er een verzekering worden afgesloten. Daarom is het belangrijk om de verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken. Lees ook: waterontharders.

 

 

 

 

Related Posts

About The Author

Add Comment