Bespaar tot 30%  

Goedkoop verhuizen

Ben je op zoek naar een manier om goedkoop te verhuizen? Logisch, want wie wilt er nou teveel betalen voor een eenmalige dienst? Daarom zijn er gelukkig genoeg manieren om de verhuiskosten zo laag mogelijk te houden. Om direct wat op te helderen, goedkoop verhuizen betekend niet dat er geen kwaliteit geleverd word. Natuurlijk blijft goedkoop een relatief begrip, maar wij zijn ons bewust van de prijsverschillen in de markt en daarom weten wij dat er goedkope en dure opties zijn.

Zo goedkoop mogelijk verhuizen

Centraal zal het budget staan, mede hierdoor kan er worden gekeken naar de services die worden aangeboden. Het is namelijk mogelijk om daadwerkelijk ieder aspect uit te besteden. Logisch is dat bij een laag budget niet een totaalpakket kan worden geleverd. Door enkel te zoeken naar het hoognodige, zal de verhuizing op de goedkoopst mogelijk manier worden uitgevoerd. Bedenk daarom vooraf wat er wel en niet door een vakman gedaan moet worden. Om het goedkoop te houden is het dan slim om het bij de basis te houden, dit houdt in het vervoeren van locatie A naar locatie B.

Wat komt er bij verhuizen kijken?

Hierbij zal er zelf het voorbereidende werk gedaan moeten worden. Gelukkig zijn hier diverse verhuistips en checklisten voor die houvast geven. Daarbij zal op de verhuisdag zelf ook initiatief verwacht worden, hoe meer hulp, hoe voordeliger het zal worden. Berekenen van de verhuiskosten voor een goede prijs

Bereid alles goed voor

Voordat de verhuiswagen inclusief verhuizers arriveert, kan er al veel worden klaar gezet. Dit zorgt voor een kortere verhuizing en direct maakt dit het goedkoop verhuizen compleet. Er zijn een aantal dingen die zelf opgepakt kunnen worden, slimme tips die niet veel extra tijd kosten:

  • Pak zoveel mogelijk in en voorkom losse spullen. Doe alles in dozen die direct op de pak staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar en verdeel het gewicht zoveel mogelijk.
  • Bedenk vooraf wat nodig is om in de verhuiswagen te laden. Zelf misschien ook een aantal verhuisdozen meenemen in de auto? Bekijk meer informatie over de prijzen van een verhuiswagen!
  • Zoek goed uit wat de parkeer mogelijkheden zijn, hoe dichter bij het huis, hoe beter uiteraard.

Een geschikt verhuisbedrijf vinden

Al het bovengenoemde zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van een goedkoop verhuisbedrijf. De kunst is om deze te vinden in de regio. Een bedrijf buiten de regio is per definitie niet de goedkoopste oplossing door extra afstand die een verhuiswagen zal moeten afleggen. Het voordeel is dat er door heel Nederland een ruim aanbod is van verhuizers en hiertussen zit minimaal een geschikte goedkope verhuizer.

De truc is heel simpel en betreft het aanvragen van een vergelijking. Vraag direct een gratis vergelijking aan en ontvang 6 offertes op de mail. Zo ga je zelf de prijsverschillen ervaren die worden gehanteerd. Het kiezen op basis van de prijs is dan een criteria. Blind op de prijs af gaan raden we af, vraag om advies en test de kennis in de praktijk. Zo worden er geen fouten gemaakt tijdens het verhuizen en wordt hier ook zeker niet teveel voor betaald!