Heel wat mensen in Nederland hebben er voor gekozen om klant te worden bij de provider KPN. Dit geldt niet alleen voor hun telefonie, maar bijvoorbeeld ook voor internet en televisie. Ben jij klant bij KPN, maar wil je graag verhuizen naar een andere provider? Dat is natuurlijk geen probleem. Je dient er alleen wel rekening mee te houden dat er hier bepaalde voorwaarden aan verbonden zijn. Daarnaast is het ook nog maar zeer de vraag of het misschien toch niet interessanter is om gewoon bij KPN te blijven en verder te genieten van de interessante voordelen die zij aanbiedt aan haar klanten. In ieder geval, ben jij op zoek naar meer informatie over verhuizen KPN? Lees dan snel even de informatie op deze pagina!

Je contract bij KPN stopzetten of verhuizen?

Het moment waarop je gaat verhuizen is eigenlijk ideaal om even de abonnementen waarover je beschikt te vergelijken. Je beschikt in ieder geval over twee opties. Je kan er namelijk enerzijds voor kiezen om je abonnement bij KPN te verhuizen, maar daarnaast kan je er ook voor kiezen om ze gewoon te annuleren. Welke optie het uiteindelijk zal halen is uiteraard volledig aan jou. Ben je tevreden over de diensten van KPN? Dan is de kans aanzienlijk dat je waarschijnlijk graag je huidige abonnement mee zal willen nemen naar je nieuwe adres. Ben je echter niet zo tevreden met KPN of heb je bij een andere provider een beter aanbod gekregen? In dat geval zal je, je abonnement willen opzeggen. Voor welke van deze twee mogelijkheden je uiteindelijk zal kiezen is natuurlijk volledig aan jou!

Optie 1: Je contract bij KPN opzeggen

In eerste instantie heb je natuurlijk de mogelijkheid om je contract bij KPN gewoon te annuleren. Veel mensen kiezen voor deze optie op het ogenblik dat ze bijvoorbeeld van een andere provider een beter aanbod hebben ontvangen. Of misschien heb je er wel voor gekozen om een alles-in-1 abonnement af te sluiten waardoor je kan rekenen op zowel een praktisch als een financieel voordeel? Een andere reden om je bestaande contract bij KPN op te zeggen is natuurlijk dat je een ander contract kan afsluiten die beter is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur. Het opzeggen van je contract bij KPN vereist natuurlijk wel een beetje tijd en moeite, maar wanneer je uiteindelijk kan rekenen op een extra interessant (financieel) voordeel is het dat natuurlijk wel waard. Hou er wel rekening mee dat je door je contract bij KPN op te zeggen zomaar eens de meest interessante aanbiedingen kan mislopen.

Optie 2: Je abonnementen bij KPN mee verhuizen

Ga je verhuizen en ben je eigenlijk wel tevreden over de diensten en de prijzen van KPN? In dat geval is het wellicht interessant om je bestaande abonnement gewoon mee te verhuizen. Dat is het geval omdat heel wat providers er voor kiezen om speciale aanbiedingen aan te bieden aan klanten die verhuizen en hun contract meenemen. Je contract behouden bij KPN is bovendien zeer eenvoudig, want één enkel telefoontje kan reeds voldoende zijn. Bovendien spreekt het voor zich dat je contract van KPN mee verhuizen naar je nieuwe adres ook kan gebeuren zonder dat er daarvoor extra kosten worden aangerekend. Het enige nadeel van je contract bij KPN gewoon verhuizen naar je nieuwe adres is terug te vinden in het feit dat je geen gebruik zal kunnen maken van interessante aanbiedingen die door andere providers in tussentijd op de markt zijn gelanceerd.

Hoe je bestaande contract bij KPN verhuizen?

Ben jij een tevreden klant van KPN en wil je daarom graag je abonnement(en) mee verhuizen naar je nieuwe woonplaats? Dan zal je niets anders kunnen dan vaststellen dat dit werkelijk bijzonder eenvoudig kan gebeuren. Het enige wat je daarvoor eigenlijk hoeft te doen is even telefonisch contact opnemen met de klantendienst. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon even de live chat te openen welke is terug te vinden in de KPN website. Je dient er wel rekening mee te houden dat je er goed aan doet om dit 3 weken op voorhand te doen. Dit laatste is belangrijk. Alleen wanneer je, je verhuizing tijdig doorgeeft aan KPN zal je namelijk kunnen vaststellen dat je geen enkele dag zonder televisie, internet of telefoon zal komen te zitten.

Voordelen contract verhuizen bij KPN

Wist je dat je als klant van KPN kan rekenen op verschillende voordelen wanneer je er voor kiest om je bestaande contract mee te verhuizen naar je nieuwe woonst? Zo komt er in eerste instantie altijd een gratis monteur bij je langs om de installatie voor je te regelen. Bovendien wordt er ook meteen een zogenaamde wificheck gedaan. Dit betekent dat je in je nieuwe woning in eender welke ruimte kan genieten van optimaal draadloos internet. Op het ogenblik dat je bent verhuisd met je KPN abonnement zal je bovendien ook nog eens kunnen rekenen op één gratis film per maand. Ook dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Verhuizen KPN? Doe eerst een vergelijking!

Wanneer je reeds enige tijd klant bent bij KPN en je een interessante aanbieding hebt ontvangen van een andere provider kan het idee al snel gaan spelen om over te stappen naar een andere partij. Dat lijkt in eerste instantie natuurlijk erg interessant, maar dat is het lang niet altijd. Voordat je over gaat stappen doe je er dan ook altijd goed aan om eerst even een objectieve vergelijking uit te voeren van alle pakketten die er op de markt door de verschillende providers worden aangeboden. Hou daarbij ook rekening met het mogelijks extra voordeel dat je als trouwe klant van KPN kan ontvangen. Pas wanneer uit deze objectieve vergelijking blijkt dat je inderdaad beter af bent bij een andere partij dan KPN is het de moeite waard om te verhuizen. Even vergelijken kan in ieder geval nooit kwaad!

Lees ook: kpn sim only