Ziggo is een populaire provider in Nederland. Deze provider biedt haar klanten dan ook de mogelijkheid om tal van verschillende diensten af te sluiten. Denk op dit vlak niet alleen aan internet of telefonie, maar bijvoorbeeld ook aan televisie. Je hebt de mogelijkheid om deze diensten bij Ziggo individueel af te sluiten, maar je kan er ook voor kiezen om ze te bundelen tot één interessant pakket. Dit laatste is vaak niet alleen financieel interessanter, daarnaast geniet je uiteraard ook nog eens van een praktisch voordeel. Wil jij ook graag meer te weten komen over de vereisten evenals de mogelijkheden die zijn verbonden aan verhuizen Ziggo? Aarzel dan niet langer en kom er snel alles over te weten op deze pagina!

Voordelen van je contract bij Ziggo opzeggen

In eerste instantie kan het, afhankelijk van de situatie interessant zijn om je bestaande contract bij Ziggo op te zeggen. Dit is echter altijd iets wat je goed moet overwegen. In het bijzonder mensen die reeds lang klant zijn bij Ziggo gaan er zomaar vanuit dat ze altijd kunnen rekenen op een interessant (financieel) voordeel bij een andere provider, maar dat is zeker lang niet altijd het geval, in tegendeel. Wil jij graag te weten komen welke interessante voordelen je contract bij Ziggo opzeggen met zich meebrengt? Bekijk de volgende opsomming:

 

  1. Je beschikt over de mogelijkheid om in te tekenen op een interessante(re), actuele aanbieding die wordt gedaan door een andere provider op de markt.
  2. Je kan er voor kiezen om je verschillende abonnementen bij een andere provider te bundelen middels bijvoorbeeld een alles-in-1 pakket. Je dient er wel rekening mee te houden dat ook Ziggo een dergelijke oplossing aanbiedt.

Voordelen van je contract bij Ziggo verhuizen

Ben je een tevreden klant van Ziggo en zou je graag je bestaande abonnement mee willen verhuizen naar je nieuwe woonplaats? Het spreekt voor zich dat dit altijd tot de mogelijkheden behoort. Ook hier zijn verschillende voordelen aan verbonden, dit zowel voor mensen die nog maar net klant zijn van Ziggo als voor zij die bijvoorbeeld reeds meerdere jaren bij deze provider over een abonnement beschikken. De  voordelen van je contract bij Ziggo verhuizen zijn de volgende:

 

  1. Het volstaat om gewoon één keer te bellen naar de klantendienst van Ziggo en je verhuizing kenbaar te maken. Wanneer je op tijd de verhuizing doorgeeft zal je kunnen vaststellen dat je steeds doorlopend gebruik zal kunnen blijven maken van de diensten die je bij deze provider hebt afgesloten.
  2. Je hoeft geen rekening te houden met onvoorziene extra kosten en je kan gewoon je bestaande overeenkomst met je provider behouden. Zo weet je ook precies op welke diensten je kan rekenen en op welke natuurlijk niet.
  3. Er zijn heel wat providers die hun klanten extra voordelen bieden op het ogenblik dat ze er tijdens een verhuizing voor kiezen om klant bij hen te blijven. Dit geldt ook voor Ziggo. Het is daarom altijd de moeite waard om even te controleren op welke voordelen je op dit vlak kan rekenen voordat je gaat overstappen naar een andere provider.

Hoe je bestaande contract Ziggo verhuizen?

Ben jij op dit ogenblik reeds een klant van de provider Ziggo en zou je graag je bestaande abonnement mee willen nemen naar je nieuwe woning? In dat geval is dat altijd mogelijk door Ziggo daarvan een bepaalde tijd op voorhand op de hoogte te brengen. In principe wordt het aangeraden om dit uiterlijk twee weken voor de verhuizing te doen. Ziggo hiervan op de hoogte brengen kan zowel telefonisch gebeuren als door gebruik te maken van de online contactoptie die wordt aangeboden. Wanneer je bij Ziggo blijft zal de provider er zelf voor zorgen dat alle diensten worden overgezet naar je nieuwe adres. Daar hoef jij je bijgevolg dus helemaal geen zorgen meer om te maken. Eventueel kan je er uiteraard ook voor kiezen om ook je mobiele abonnement in één tijd mee te verhuizen met of naar Ziggo.

Welke verhuisvoordelen biedt Ziggo?

De verhuisvoordelen die Ziggo aanbiedt aan haar klanten zijn eigenlijk niet zo bijzonder te noemen. In principe zorgen ze er uitsluitend voor dat je huis wordt klaar gemaakt op vlak van zowel internet, televisie als telefoon. Echter moet je de aansluiting wel nog zelf doen. Eigenlijk kan je dan ook alleen maar aanspraak maken op de diensten van een monteur wanneer je er zelf niet helemaal blijkt uit te komen. Bij verschillende andere providers op de Nederlandse markt is dit toch wel beter geregeld. Dit betekent in de praktijk dat er iemand bij je zal langskomen voor het installeren van de apparatuur. Daarnaast gebeurt er veelal ook een wificheck. Ook kan je in vergelijking met andere providers bij Ziggo niet rekenen op een extra voordeel zoals bijvoorbeeld een gratis film of iets dergelijks. Dat is toch wel jammer.

Verhuizen Ziggo? Vergelijken loont de moeite!

Ondanks het feit dat je bij het verhuizen van je abonnement bij Ziggo misschien niet kan rekenen op een groot aantal voordelen die door de provider worden aangeboden neemt dit natuurlijk niet weg dat Ziggo wel heel wat interessants te bieden heeft aan haar klanten. Voordat je over gaat stappen naar een ander bedrijf loont het dan ook altijd de moeite om even een vergelijking uit te voeren tussen je abonnement(en) bij Ziggo en de overige exemplaren die op de markt zijn terug te vinden. Alleen door het uitvoeren van zo’n vergelijking kan je er op het einde van de rit namelijk echt zeker van zijn dat je beter af bent op het ogenblik dat je beslist om over te stappen van Ziggo naar een andere provider.