Vergelijk gratis Verhuisbedrijven

Binnen enkele minuten heeft u een overzicht van maximaal 6 verhuizers. Ideaal voor hulp bij uw verhuizing in iedere gewenste regio.

Verhuisbedrijven Vergelijken

Rekentool voor verhuiskosten

Op zoek naar de verhuiskosten die u kunt verwachten? Het is lastig om hier direct een antwoord op te geven, omdat het van zoveel aspecten afhangt. Maar door hieronder een aantal indicaties te geven, kunt u een idee krijgen over de mogelijke kosten. Hierbij zijn belangrijk wat het uurtarief is van een verhuizer in combinatie met hoeveel uur ze nodig hebben voor een dergelijke verhuizing.

Huren van een verhuiswagen

Om de inboedel te kunnen vervoeren, zal er een verhuiswagen nodig zijn. Hierin is het mogelijk om zelf de verhuiswagen te huren en hier een tarief per dag voor te betalen. Bij het inhuren van een verhuisbedrijf, wordt dit allemaal geregeld. Zo zijn er speciale pakketten waarbij een verhuiswagen en een verhuizer samen worden besteld. Zo een pakket is uiteraard een stuk voordeliger dan het los bestellen van het transport.

Gratis verhuisbedrijven vergelijken

Hierboven is al een paar keer benadrukt dat het inhuren van een verhuisbedrijf vele voordelen met zich mee brengt. Zeker omdat er hoe dan ook kosten gemaakt zullen worden. Er kan door een iets ruimer budget vaak al een verhuisbedrijf worden ingeschakeld. Dit scheelt direct al veel tijd en alles word voor u geregeld.

Om een verhuisbedrijf te vinden en hier een scherpe aanbieding van te ontvangen, hebben wij een gratis vergelijk service opgesteld. Door de verhuizers met elkaar te laten concurreren, zullen ze een goede prijs geven. Vervolgens is het aan u of er op een aanbieding wordt ingegaan natuurlijk.

Besparen op verhuiskosten

Besparen op verhuiskosten

BESPAARTIP: Het is heel eenvoudig om de beste aanbiedingen van verhuisbedrijven te ontvangen. Vraag geheel gratis een vergelijking aan, verhuizers zullen hierop reageren met een persoonlijke prijsaanbod!

Het uurtarief van een verhuizer

Omdat er veel gerekend zal worden met het uurtarief van een verhuizer, vinden we het belangrijk om hier een gemiddelde te nemen. Dit tarief is op basis van 35 bedrijven genomen en per verhuisbedrijf zal dit tarief dus wel iets af kunnen wijken.

Soort verhuizerUurtarief
Standaard verhuizer€35,-
Erkende verhuizer€40,-

Er zit een klein verschil tussen het inhuren van een erkend verhuisbedrijf en een standaard verhuisbedrijf. Erkende verhuizers hebben dan ook enkele extra voordelen. Een standaard verhuizer weet natuurlijk ook gewoon prima hoe alles aangepakt moet worden!

Verhuis totaalpakket

Het is mogelijk om een verhuizer los in te huren, enkel wordt dit zelden gedaan. Vaak worden er een aantal services gecombineerd, waarvan de verhuizer de basis is. Naast het in- en uitladen van het transport middel, kan ook de verhuiswagen zelf via het verhuisbedrijf worden geregeld. Hiervoor worden dan vaak ook pakketten voor samengesteld. Denk aan de combinatie van een verhuiswagen en 1 of meerdere verhuizers. Een aantal voorbeelden van pakketten zijn hieronder te vinden.

SamenstellingKosten
1 Verhuizer + verhuiswagen van 20m3€70,- per uur
2 Verhuizers + verhuiswagen van 20m3€100,- per uur
3 Verhuizers + verhuiswagen van 20m3€130,- per uur
1 Verhuizer + verhuiswagen van 50m3€80,- per uur
2 Verhuizers + verhuiswagen van 50m3€110,- per uur
3 Verhuizers + verhuiswagen van 50m3€140,- per uur

Vind een verhuisbedrijf in de regio

Voor iedere soort verhuizing een geschikte verhuizer vinden

Wat een aantal van onze bezoekers zeiden

Persoonlijk verhalen over het organiseren van de verhuizing!

“Heel eenvoudig om via de informatie en het formulier op deze pagina, een verhuisbedrijf te vinden. Het heeft ons waarschijnlijk veel tijd bespaard en zeker een voordelig tarief geboden.”

Luuk Marcus

“We zochten voor onze verhuizing een specialist. Wat we hiervoor precies moesten reserveren qua budget, was ons onduidelijk. We zijn een stuk wijzer geworden en in samenwerking met een verhuizer, is de verhuisdag soepel verlopen. ”

Karin Hiemstra

“Een zeer positieve ervaring. Vrij open in de verhuizing gestapt en met begeleiding van een verhuisbedrijf zijn we erin geslaagd om alles binnen 1 dag over te plaatsen. Nu heerlijk genieten van ons nieuwe woning met tuin, alles is qua kosten helemaal mee gevallen! ”

Ilse de Wit

Rekentool
Beoordeling de inhoud