Ben jij een klant van de provider Vodafone en sta je op het punt om te verhuizen naar een nieuwe woning? In dat geval is het ook altijd interessant om jezelf af te vragen of je er voor gaat kiezen om ook je abonnementen bij Vodafone mee te verhuizen of je gaat overstappen naar een andere provider. Het moment waarop je gaat verhuizen leent zich uitstekend voor het evalueren en vergelijken van je abonnementen op vlak van telefonie, internet en televisie. Wil jij ook graag meer te weten komen over de mogelijkheden op vlak van verhuizen Vodafone? In dat geval zal je alleen maar kunnen vaststellen dat de informatie op deze pagina voor jou het bekijken ongetwijfeld meer dan waard is. Zo kan je verhuizen Vodafone zonder zorgen!

Opties voor je abonnement(en) bij Vodafone

Ben je reeds klant van Vodafone en ga je verhuizen naar een andere woning? In dat geval kan je een keuze maken uit twee verschillende opties voor wat je abonnement(en) bij Vodafone betreft. In eerste instantie is het natuurlijk mogelijk dat je een zeer tevreden klant bent van deze provider waardoor je ook op je nieuwe adres gebruik wil kunnen maken van haar mogelijkheden. Dat is natuurlijk perfect mogelijk. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is even contact opnemen met de klantendienst om je adreswijzing door te geven. Vervolgens zal alles doorgaans meteen voor je worden geregeld waardoor je hier geen omkijken meer naar hebt. Echter is het ook mogelijk dat je de verhuizing wil aangrijpen om over te stappen naar een andere provider. In dat geval zal je graag de mogelijkheden om de markt willen vergelijken.

Verhuizen naar een nieuwe woning is voor veel mensen het ideale moment om even te bekijken over welke diensten en abonnementen men allemaal beschikt. Dit geldt misschien nog wel in het bijzonder voor telefonie, televisie en internet betreft. Vooral wanneer je reeds vele jaren klant bent bij dezelfde provider is het zomaar mogelijk dat jouw pakketten door de jaren heen sterk zijn verouderd of gewoon eigenlijk veel te duur zijn voor hetgeen je krijgt. Is dat bij jou het geval? Dan is dat meteen een belangrijke reden om er voor te kiezen om te verhuizen naar een andere provider. Echter loont het ook vaak de moeite om even contact op te nemen met Vodafone en de situatie even te bespreken. Wellicht valt er zo nog iets te regelen.

Je contract bij Vodafone opzeggen

Zoals reeds aangegeven eerder op deze pagina kan je er als klant van Vodafone uiteraard  voor kiezen om je contract op een bepaald ogenblik op te zeggen. Dit brengt enkele interessante voordelen met zich mee, maar je moet er ook rekening mee houden dat dit de optie is waar ook het meeste werk in gaat zitten. Wil je, je contract bij Vodafone graag opzeggen? In dat geval kan je rekenen op de volgeNde voordelen:

  • Je beschikt over de mogelijkheid om een nieuw contract af te sluiten welke mogelijks beter zal weten te voldoen aan de vooropgestelde verwachtingen;
  • Elke maand worden er door het merendeel van de providers op de Nederlandse markt aanbiedingen gelanceerd waar jij als klant je voordeel mee kan doen;
  • Het is mogelijk om je vaste, maandelijkse kosten te verlagen wanneer je de mogelijkheid hebt om in te tekenen op een voordeliger abonnement bij een ander provider;

Bovenstaande gezegd zijnde zijn er ook enkele nadelen verbonden aan deze optie waar je graag als klant rekening mee zal willen houden. Het is bijvoorbeeld zo dat een provider doorgaans altijd een bepaald voordeel toekent aan mensen die van plan zijn om te verhuizen en hun abonnement(en) meenemen. Wat dat voordeel precies is kan afhankelijk zijn van het moment waarop je er voor kiest om te je abonnementen van Vodafone te verhuizen.

Voordelen van je Vodafone contract meeverhuizen

Het spreekt voor zich dat er in de praktijk ook heel veel mensen gewoon tevreden zijn van de diensten die door Vodafone worden aangeboden. Geldt dat ook voor jou? In dat geval zal je er meer dan waarschijnlijk voor willen kiezen om gewoon je Vodafone contract mee te verhuizen naar je nieuwe woning. Wanneer je dit doet kan je steeds rekenen op de volgende voordelen:

  • Je bestaande contract(en) bij Vodafone mee verhuizen naar je nieuwe woonst is de minst tijdrovende optie. Vaak volstaat het dan ook reeds om gewoon even naar de klantenservice te bellen of ze een e-mail te sturen.
  • Je hoeft geen rekening te houden met een bepaalde opzegtermijn en ook eventuele (extra) kosten voor het verhuizen van je contract worden voorkomen.
  • Je kan mogelijks genieten van het ‘verhuisvoordeel’ dat er door Vodafone wordt aangeboden. Welk voordeel dat precies is zal zoals eerder reeds aangegeven duidelijk moeten worden op het ogenblik waarop de verhuizing plaats zal vinden.

Hoe je Vodafone contract verhuizen?

Ben je van plan om je bestaande Vodafone contract mee te verhuizen naar je nieuwe woning? In dat geval is het zeer eenvoudig mogelijk om dit kenbaar te maken aan Vodafone door middel van ‘My Vodafone’ of natuurlijk de ‘Vodafone App’. Het spreekt voor zich dat je ook gewoon steeds de optie hebt om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Het wordt altijd aangeraden om je verhuizing tijdig aan je provider kenbaar te maken, minstens vier weken voordat de daadwerkelijke verhuizing plaats zal vinden. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat je geen enkel moment zonder bijvoorbeeld internet of telefonie zal komen te zitten. Tijdens je contact met de klantenservice kan je bovendien ook meteen even vragen op welk verhuisvoordeel je mogelijks kan rekenen.

Toch maar je Vodafone contract opzeggen?

Ben je toch van plan om je Vodafone contract op te zeggen en ga je deze met andere woorden niet mee verhuizen naar je nieuwe woning? In dat geval dien je dit uiteraard ook kenbaar te maken aan de klantenservice van de provider. Hou er bovendien voordat je een nieuw abonnement af gaat sluiten rekening mee dat je er altijd goed aan doet om even een objectieve vergelijking uit te voeren van alle pakketten die er op dat ogenblik op de markt voor handen zijn. Alleen op deze manier kan je voor je telefonie, televisie en internet steeds rekenen op de best mogelijke prijs op je nieuwe adres!